633

Product features

 • materiali: ABS
 • ngjyra blu

Përdorim:

 • Përdorni magnetiser për magnetise tip kaçavidë në mënyrë që vida rrinë në majë . Magnetise tip duke i shtyrë majën dhe bosht e kaçavidë nëpërmjet hapjes së magnetiser shënuar me + . tip kaçavidë do të magnetizuar menjëherë .
 • Tip mund të demagnetised duke i shtyrë majën dhe bosht në hapjen e magnetiser shënoi me - dhe me lehtë fërkim murin e brendshme të hapjes
 • Kohëzgjatja e magnetisation varet nga zona e përdorimit. Nëse një kaçavidë magnetizuar përdoret në një dhomë , ku linjat e fushës magnetike të fortë ( psh kabineti elektrike ) , maja demagnetises shpejtë . Në një mjedis normal, magnetisation zgjat më shumë .
 • Magnetiser është përdorur për fiksim vida me kacavida ku vidë nuk mund të përputhet drejtpërdrejt me vrimë , por mund të vendoset në vrimë ose në pikën e vidhosje me tip kaçavidë . E njëjta gjë vlen edhe për zgjidhje , pasi vidë lehtë mund të hiqet nga një zonë ku ka hapësirë ​​të kufizuar . Tip i magnetizuar mund të shërbejë edhe për picking up objekte të vogla metalike në vështirë për të arritur vende që nuk janë ndryshe të arritshme me duar .

E rëndësishme!

 • Kaçavidë magnetizuar nuk mund të përdoret për grabbing vida çelik .

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
612866523091
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.