Product features

 • Mjet i domosdoshëm në çdo seminar makinë
 • Siguria për të mbuluar maja e kontrollor, të destinuara për të parandaluar dëmtime të përdoruesve
 • Përdoret për të kontrolluar instalimet elektrike në të gjitha sistemet e 6-24 V në makinë

PËRDORIMI:

 • Lidheni klip për çdo pikë bazë.
 • Shpojnë izolimin tela me majë të kontrollor për të gjetur telave të jetojnë
 • Mbani ylli izolimin përgjatë tela deri ndalesa kontrollor duke u ndriçuar, e cila tregon se teli është e thyer.
 • Përdorimi për qëllime të tjera ose në tensione të ndryshme mund të jetë kërcënuese për jetën.
 • Produkti nuk mund të përdoren për verifikimin e tensionit të rrjetit!
#title#
kodvoltAdditionsl lenghtDiameterLenghtPeshë
6198566 - 24121.811038
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.