631

Product features

 • Përdorni vetëm në instalimet provuar automobilave për tensione e deri në 12V dhe deri në 24V
 • Përdorimi për qëllime të tjera ose në tensione të ndryshme mund të jetë kërcënuese për jetën.
 • Produkti nuk mund të përdoren për verifikimin e tensionit të rrjetit!
#title#
kodvoltThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6016886 - 120.5 x 3.06014025
6016896 - 240.6 x 3.59018025
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.