630VDE-ANNIV.

Product features

  • përmasat 140 me clip
  • bërë sipas EN60900 standarde

Standards

EN60900

#title#
kodThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6282900.5 x 3.06014016
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave