celes izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore me VDE TBI dorezë

629VDETBI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • trajtuar: formë ergonomik
 • tre komponent material
 • varur vrimë
 • bërë sipas EN60900 standarde
 • bërë sipas standardit DIN 3125

Standards

EN60900

#title#
kodWrench sizeAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6164645.5125225103
6164656125225103
6164667125235123
6164678125235140
6233419125235124
61646810125235157
62334211125235159
62344412125245162
61646913125245186
62344514125245166
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

E madhe zona e kontaktit me dorë për më shumë pushtet çift rrotullues.

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.