Vendosur e celes fole-prize-prize-pjesa femnore me CR dorezë

629CS7CR

Product features

Set includes:

  • 7x socket wrench with CR handle (article 629CR) dim. 6, 8, 10, 12, 13, 14, 17
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e celes fole-prize-prize-pjesa femnore me CR dorezë 617032 629CS7CR 6 - 17 7
celes fole-prize-prize-pjesa femnore me CR dorezë 629CR 6, 8, 10, 12, 13, 14, 17 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.