Grup i izoluar celes fole-prize-prize-pjesa femnore me VDE dorezë TBI

629CS6VDETBI

Product features

Set includes:

  • 6x insulated socket wrench with VDE TBI handle (article 629VDETBI) dim. 5.5, 6, 7, 8, 10, 13
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grup i izoluar celes fole-prize-prize-pjesa femnore me VDE dorezë TBI 617050 629CS6VDETBI 5.5 - 13 6
celes izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore me VDE TBI dorezë 629VDETBI 5.5, 6, 7, 8, 10, 13 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Ergonomik trajtuar projektimit për mbrojtjen e duart tuaja.

  • Mbrojtja Ultimate

    UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
  • Çeliku me cilësi të lartë

    çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
  • Rregulloret VDE

    VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.