Vendosur e celes fole-prize-prize-pjesa femnore me TBI dorezë

629CS5TBI

Product features

Set includes:

  • 5x socket wrench with TBI handle (article 629TBI) dim. 6, 8, 10, 12, 13
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e celes fole-prize-prize-pjesa femnore me TBI dorezë 612318 629CS5TBI 6 - 13 5
Celes fole-prize-prize-pjesa femnore me TBI dorezë 629TBI 6, 8, 10, 12, 13 5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.