625NI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • teh nikel kromuar
 • trajtuar: formë ergonomik
 • trajtuar - polipropilen
 • varur vrimë
 • bërë sipas standardit ISO 8764-1,2

Standards

ISO 8764-1,2

Profilet

Screwdriver profile, double crosstip, PZPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign PZ profileAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
616433PZ 1801654.560
616434PZ 2100200693
616435PZ 315026081561
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.