621TBI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • krom kromuar teh, nxihem majën
 • trajtuar: formë ergonomik
 • tre material komponent
 • varur vrimë

More About Product

Profilet

TX profilePremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
611722TX 660145334
611723TX 760145334
611724TX 860145334
611725TX 960145334
611726TX 1080165335
611727TX 15801653,537
611728TX 20100185443
611729TX 251002004.563
611730TX 271152155.576
611731TX 30115225698
611732TX 401302507130
611733TX 451302508148
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.