Set of electronic screwdrivers with TX profile in plastic box

621PB8E

Product features

  • Dimensioni i kuti: 197 x 167 x 35
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of electronic screwdrivers with TX profile in plastic box 625170 621PB8E TX 5 - TX 20 8 250
Kaçavidë elektronike me profilin TX 621E TX 5, TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20 8
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBS1 197x167x35 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Saktësi

    Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
  • Efektshmëri

    Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
  • qëndrueshmëri

    Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.