621E

Product features

 • Materiali: blade - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • tip të veshura me mbrojtjen anti korrodues
 • trajtuar me kapak rradhës
#title#
kodWrench sizeAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
604546TX 460153312
604547TX 560153312
608310TX 660153313
608311TX 760153314
608312TX 860153312
608313TX 960153315
608314TX 1060153314
608315TX 15601533.517
608316TX 2080173419
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Saktësi

  Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
 • Efektshmëri

  Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
 • qëndrueshmëri

  Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.