621CS7CR

Product features

Set includes:

  • 7x screwdriver CR with TX profile (article 621CR) dim. TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida CR me TX profilin 617031 621CS7CR TX 10 - TX 40 7
Kaçavidë CR me TX profilin 621CR TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.