Vendosur e kacavida TBI me profilin TX dhe vrimë

621/1CS7TBI

Product features

Set includes:

  • 7x screwdriver TBI with TX profile and hole (article 621/1TBI) dim. TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 40
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida TBI me profilin TX dhe vrimë 612308 621/1CS7TBI TR 10 - TR 40 7
Kaçavidë TBI me TX profilin dhe vrimë 621/1TBI TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 40 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.