Vendosur e kacavida izoluar gjashtëkëndësh VDE TBI

620CS6VDETBI

Product features

Set includes:

  • 6x hex screwdriver with insulated blade VDE TBI (article 620VDETBI) dim. 2.5, 3, 4, 5, 6, 8
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida izoluar gjashtëkëndësh VDE TBI 617048 620CS6VDETBI 2.5 - 8 6
Gjashtëkëndësh kaçavidë me teh izoluar VDE TBI 620VDETBI 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Ergonomik trajtuar projektimit për mbrojtjen e duart tuaja.

  • Mbrojtja Ultimate

    UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
  • Çeliku me cilësi të lartë

    çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
  • Rregulloret VDE

    VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.