620/1CR

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • teh: nxirë
 • trajtuar: formë ergonomik
 • trajtuar - polipropilen
 • varur vrimë
#title#
kodSign HX profileAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
61712826014534
6171292.56014534
61713037516037
6171353/32"60145341
6171367/64"60145341
6171403/16"85185931
6171421/4"952051281
6171435/16"1052152031
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.