619E

Product features

 • Materiali: blade - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • më i lartë të veshura me mbrojtjen anti korrodues
 • trajtuar me kapak rradhës
 • për vida pentalobe
 • përdorim: për modelet e reja të Apple iPhone

More About Product

Profilet

Premium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign pentalobe TS profileAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
623364TS 1601532,512.6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Saktësi

  Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
 • Efektshmëri

  Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
 • qëndrueshmëri

  Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.