615TBI-ANNIV.

Product features

  • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
  • krom kromuar teh, nxihem majën
  • trajtuar: formë ergonomik
  • tre material komponent
  • varur vrimë
  • bërë sipas standardit ISO 8764-1,2
  • made according to standard DIN 5260-PH

Standards

ISO 8764-1,2

#title#
kodSign PH profileAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
628398PH 2100210691
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave