615E

Product features

 • Materiali: blade - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • tip të veshura me mbrojtjen anti korrodues
 • trajtuar me kapak rradhës

Standards

DIN 5265PH, ISO 8764PH

More About Product

Profilet

Screwdriver profile, crosstip, PHPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign PH profileAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
608304PH 000601532.512
608305PH 00601532.512
608306PH 060153314
608307PH 1801734.522
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Saktësi

  Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
 • Efektshmëri

  Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
 • qëndrueshmëri

  Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.