615CR

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • krom kromuar teh, pikut nxirë
 • trajtuar: formë ergonomik
 • trajtuar - polipropilen
 • varur vrimë
 • bërë sipas standardit ISO 8764-1,2
 • made according to standard DIN 5260-PH

Standards

ISO 8764-1,2

Profilet

Screwdriver profile, crosstip, PHPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign PH profileAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
616363PH 060145334
616364PH 1801654.560
616365PH 12002854.574
616366PH 2100200694
616367PH 21502506104
616368PH 31502608154
616369PH 420032010230
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.