Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI

613VDETBI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • pikut nxirë
 • trajtuar: formë ergonomik
 • tre komponent material
 • varur vrimë
 • bërë sipas standardit ISO 8764-1,2 dhe EN 60900

Standards

EN60900

More About Product

Profilet

Article made according to VDE standardsScrewdriver profile, crosstip, PHPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign PH profileAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
616443PH06014534
616444PH18018060
616445PH210021094
616446PH3150270104
616447PH4200320230
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

E madhe zona e kontaktit me dorë për më shumë pushtet çift rrotullues.

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.