609CS7CR

Product features

Set includes:

 • 4x flat screwdriver CR (article 605CR) dim. 0.8x4.0x100, 1.0x5.5x125, 1.2x6.5x150, 1.2x8.0x175
 • 3x crosstip (PZ) screwdriver CR (article 625CR) dim. PZ 1x80, PZ 2x100, PZ 3x150

Profilet

Screwdriver profile, flatScrewdriver profile, double crosstip, PZLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida CR 617030 609CS7CR - 7
Banesë kaçavidë CR 605CR 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 4
Me dy kryqëzor (PZ) kaçavidë CR 625CR PZ 1x80, PZ 2x100, PZ 3x150 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.