608CS5TBI

Product features

Set includes:

 • 4x crosstip (PH) screwdriver TBI (article 615TBI) dim. PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150
 • 1x TBI double-crosstip (PZ) screwdriver (article 625TBI) dim.PZ 2x100

Profilet

Screwdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida TBI 612326 608CS5TBI - 5
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 4
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI 625TBI PZ 2x100 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.