608CS5CR

Product features

Set includes:

  • 5x crosstip (PH) screwdriver CR (article 615CR) dim.PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150, PH 4x200

Profilet

Screwdriver profile, crosstip, PHLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida CR 617028 608CS5CR - 5
Kryqëzor (PH) kaçavidë CR 615CR PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150, PH 4x200 5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.