607PB8TBI

Product features

 • Dimensioni i kuti: 307 x 260 x 55

Set includes:

 • 1x flat screwdriver TBI (article 602TBI) dim. 0.5x3.0x100
 • 3x TBI flat screwdriver (article 605TBI) dim. 0.8x4.0x100, 1.0x5.5x125, 1.2x6.5x150
 • 2x TBI crosstip (PH) screwdriver (article 615TBI) dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 2x TBI double-crosstip (PZ) screwdriver (article 625TBI) dim. PZ 1x80, PZ 2x100
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida TBI në kuti plastike 621445 607PB8TBI - 8
I sheshtë kaçavidë TBI për elektricist 602TBI 0.5 x 3.0x100 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI 625TBI PZ 1x80, PZ 2x100 2
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBS2 307x260x55 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.