607B5NI

Product features

Set includes:

 • 3x flat screwdriver NI (article 605NI) dim. 0.5x3.0x80, 0.8x4.0x100, 1.2x6.5x150
 • 2x crosstip (PH) screwdriver NI (article 615NI) dim. PH 1x80, PH 2x100

Profilet

Screwdriver profile, flatScrewdriver profile, crosstip, PHLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida NI 617037 607B5NI - 5
banesë kaçavidë 605NI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë 615NI PH 1x80, PH 2x100 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.