607B5CR

Product features

Set includes:

 • 3x flat screwdriver CR (article 605CR) dim. 0.4x2.5x75, 0.8x4.0x100, 1.2x6.5x150
 • 2x crosstip (PH) screwdriver CR (article 615CR) dim. PH 1x80, PH 2x100

Profilet

Screwdriver profile, flatScrewdriver profile, crosstip, PHLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida CR 617021 607B5CR - 5
Banesë kaçavidë CR 605CR 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë CR 615CR PH 1x80, PH 2x100 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.