#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Vendosur e kacavida elektronike në kuti kartoni 620959 606CS5E - 5 131
Kaçavidë banesë elektronike 605E 0.23 x 1.5x60, 0.3 x 1.8x60, 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.8 x 4.0x100 5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Saktësi

    Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
  • Efektshmëri

    Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
  • qëndrueshmëri

    Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.