605TBI-ANNIV.

Product features

  • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
  • krom kromuar teh, nxihem majën
  • trajtuar: formë ergonomik
  • tre komponent material
  • varur vrimë
  • bërë sipas standardit ISO 2380-1,2
  • made according to standard DIN 5264

Standards

ISO 8764-1,2

#title#
kodThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
6283971.0 x 5.5125225567
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave