605NI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • teh nikel kromuar
 • trajtuar: formë ergonomik
 • trajtuar - polipropilen
 • varur vrimë
 • bërë sipas standardit ISO 2380-1,2

Standards

DIN 5265, ISO 2380-1, 2

Fleta e të dhënave

pdfbanesë kaçavidë - 605NI

Profilet

Screwdriver profile, flatPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
6164190.4 x 2.060145233
6164200.4 x 2.5751602.534
6164210.5 x 3.080165335
6164220.6 x 3.51001853.539
6164230.8 x 4.0100185441
6164241.0 x 5.5125225570
6164251.2 x 6.51502506103
6164261.2 x 8.01752857143
6164271.6 x 10.02003208173
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.