Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI

603VDETBI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • pik nxirë
 • trajtuar: formë ergonomik
 • tre komponent material
 • varur vrimë
 • bërë sipas standardit EN 60900
 • bërë sipas standardit ISO 8764-1,2

Standards

EN60900

More About Product

Profilet

Article made according to VDE standardsScrewdriver profile, flatPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6164360.4 x 2.57516033
6164370.5 x 3.010018537
6164380.6 x 3.510018539
6164390.8 x 4.010018543
6212471.0 x 4.512522575
6164401.0 x 5.512522575
6164411.2 x 6.5150260113
6164421.2 x 8.0175295163
6212481.6 x 10.0200320115
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

E madhe zona e kontaktit me dorë për më shumë pushtet çift rrotullues.

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.