602TBI

Product features

 • teh: çeliku krom-molibden vanadium-, thekur tërësisht dhe nevrik
 • krom kromuar teh, nxihem majën
 • trajtuar: formë ergonomik
 • tre material komponent
 • varur vrimë

Standards

ISO 8764-1,2

More About Product

Profilet

Screwdriver profile, flatPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodThickness x widthAdditionsl lenghtLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
6127970.4 x 2.5601452.533
6127980.4 x 2.5751602.533
6116840.5 x 3.0100185337
6127990.5 x 3.0150235339
6128000.6 x 3.51001853.539
6128010.8 x 4.0100185443
6116850.8 x 4.0125210445
6128020.8 x 4.0150235448
6128030.8 x 4.0250335456
6128041.0 x 5.51252255.575
6116861.0 x 5.51502505.581
6168431.0 x 5.52803805.5103
6128051.2 x 6.51502606.5113
6168441.2 x 6.52803906.5145
6128061.2 x 8.01752958163
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.