SET kaçavidash TBI me gjashtëkëdësh, në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

 • 1x kaçavidë e rrafshtë TBI (artikulli 605TBI) dim. 0.8x4.0x100
 • Kaçavidë e rrafshtë TBI me mbajtës gjashtëkëndësh 2x (artikulli 600TBI) dim. 1.0x5.5x100, 1.2x6.5x125
 • Kaçavidë 2x me majë plus (PH) TBI me mbajtës gjashtëkëndësh (artikulli 616TBI) dim. PH 1x80, PH 2x100
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
SET kaçavidash TBI me gjashtëkëdësh, në kuti kartoni 614007 600CS5TBI - 5 475
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100 1
Kaçavida të rrafshta TBI me gjashtëkëndësh 600TBI 1.0 x 5.5x100, 1.2 x 6.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) TBI me mbajtës gjashtëkëndor 616TBI PH 1x80, PH 2x100 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Use a screw holding screwdriver to get screws started in awkward, hard-to-reach areas.
 • Use a stubby screwdriver in close quarters where a conventional screwdriver cannot be used.
 • A rounded tip should be redressed with a file; make sure edges are straight.
 • Screwdrivers used in the shop are best stored in a rack. This way, the proper selection of the right screwdriver can be quickly made.
 • Keep the screwdriver handle clean; a greasy handle is apt to cause accidents.
 • A screwdriver should never be used as pry bar. If it is overstressed in this manner, the blade might break and send a particle of steel into the operator's arm or even towards his eyes.
check-marks-no.png
 • Don't use pliers on the handle of a screwdriver to get extra turning power. A wrench should only be used on the square shank or bolster of a screwdriver that is especially designed for that purpose.
 • Don't expose a screwdriver blade to excessive heat as it may reduce the hardness of the blade.
 • Don't use a screwdriver with a split or broken handle.
 • Don't use a regular screwdriver to check a storage battery or to determine if an electrical circuit is live.

Safety (pictures)

Don't use a screwdriver for stirring paint.

Don't use a screwdriver with rounded edges or tips; it will slip and cause damage to the work or yourself.

Don't use a screwdriver near live wires or for electrical testing.

Don't use a screwdriver for prying, punching, chiselling, scoring or scraping.

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.