Product features

 • Materiali: hapëse - çeliku e veçantë mjet, rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • grykë shkëmbyeshëm dhe rregullueshme
 • prerja tehe veçmas thekur induksion
 • trajton çeliku tub, të veshura me llak, të rënda në detyrë plastike trajton

Avantazhet:

 • shoku-amortizatore në nyje të absorbuar tronditjet në trajton, të cilat ndodhin kur prerja shufra përforcuar
#title#
kodLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec --
608442100046100434130
Kapaciteti i prerjes (10N = 1 kg)
kodLenghtTel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
60844210001113
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Questions & Answers

 • Can we eliminate the clearance between the blades of the bolt cutter?
  Of course. The procedure is described in the instructions.
 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!