Product features

 • Materiali: hapëse - çeliku special mjet, rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • buzë për prerje thekur posaçërisht teknike
 • trajton çeliku tub, veshura me llak, detyrë e rëndë plastike trajton

Avantazhet:

 • shoku-amortizatore në nyje të absorbuar tronditjet në trajton, të cilat ndodhin kur prerja shufra përforcuar
 • Mbrojtja e të vida njeri i çuditshëm për rregullimin e thika me ndërprerje të falsifikuara siguron mbrojtje 100% ndaj zhvidhosur
#title#
kodLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtPeshë
610963300264016737
610964350265524805
6109654503470361500
6109666003884402600
6109677504396463950
61096890047109506300
612984105048120466900
Kapaciteti i prerjes (10N = 1 kg)
kodLenghtTel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
61096330035
6109643503,55
61096545058
610966600710
610967750813
610968900916
61298410501019
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

Questions & Answers

 • Can we eliminate the clearance between the blades of the bolt cutter?
  Of course. The procedure is described in the instructions.
 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!