Gërshërë të artikuluar prerja fletë "Pelikani" lloj

591L-PLUS/3DP

Product features

 • Materiali: grykë rënie të falsifikuara nga çeliku mjet e veçantë
 • merret nga fletë çeliku
 • pranverës për rihapjen
 • tehet induksion thekur
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton

Avantazhet:

 • 10 herë qëndrueshmëri më e madhe
 • futur teh ngurtësinë 64 HRC
 • teh shumë të fortë futur
 • përdorim më të shpejtë dhe më të rehatshme
 • gamë më të gjerë të përdorimit
 • trajton projektuar ergonomike për përdorim më të shpejtë dhe të lehtë
 • Teh futur për më të gjatë jetën e punës.

Përdorim:

 • për prerjen e metalit i mbuluar me rërë fletë nga 400N/mm ² trashësi deri në 1,2 mm
#title#
kodLenghtAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
61504426032532
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

For long, straight continuous cuts

For straight continuous and shaped cuts

Përdorim (Video)

Related products

 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!