Product features

 • bërë prej çeliku veçantë të falsifikuara mjet, i pajisur me nofullat shkëmbyeshëm që të prerë pa probleme edhe më të vështira shufra ndërprerë deri në klasë 8,8
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • nofullave prestar janë ekstra ngurtësuar dhe të zbutura për qëndrueshmëri të zgjeruara
 • Mjet trajton janë bërë e pluhur veshura tubave të çelikut dhe të pajisur me mbulon plastike për një grip të rehatshme

Avantazhet:

 • të aftë për të prerë shkopinjtë e filetuara të tri dimensione të ndryshme
 • prerje të pastër - nuk ka rrodhe në shufra filetuara
 • Ruajtja e fije e shufra filetuara
 • mbrohen nga korrozioni
 • lehtë për të vepruar me të dhe të rehatshme trajtimi
 • prerje të pastër - nuk ka rrodhe në shufra filetuara
 • levë të trajtojë ka gjatësi të përshtatshme për të lejuar prerje të shpejtë dhe uniformë, për këtë arsye më pak forca është e nevojshme për të prerë shkopinjtë e filetuara
 • Hapja e duhur të prestar
 • për të vepruar si duhet, prestar duhet të hapet duke ngritur lartë levë trajtuar për shtrirjen e saj maksimale. Kur ajo është plotësisht e hapur, futur shufra ndërprerë në hapjen prestar e dimensionit përkatës

Prerje shkopinjtë e filetuara

 • 1. Fut shufra ndërprerë në hapjen e dimensionit përkatës.
 • 2. Shufra ndërprerë duhet të përshtaten fort në fije prestar.

Shënime të rëndësishme kur prerje

 • 1. Kur veprojnë në dysheme, ushtrojnë presion këmbë në kllapa.
 • 2. Prestar (Kodi 620256) është projektuar për të prerë vetëm m8, M10, M12 shkopinjtë e filetuara, Kodi 621.479 prerë M6, m8, M10.
 • 3. Prestar nuk është projektuar për të prerë shufra thekur ndërprerë ose bulonave.
 • 4. Kur hapëse të konsumohen, gjithmonë të zëvendësojë të dy nofullat prestar.
 • mundësia e zëvendësimit të grykë të dëmtuara prerëse
 • Materiali prestar nofulla: çeliku të veçantë mjet
 • prerja e M8, M10, M12 ndërprerë shufra (kodi 620256), M6, M8, M10 (kodi 621479)
 • prerë të pastër, i lirë e saldim
 • ruajtja e fije
 • operacion të thjeshtë

Kujdes!

 • para operacionit, lexoni udhëzimet
 • kur veprojnë, gjithmonë përdorni pajisje të përshtatshme mbrojtëse
#title#
kodi zbehtëDimensionDimensionLenghtWidthThicknessPeshë
621479M 6M 8M 10945952105100
620256M 8M 10M 12945952105750
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Hapja e prestar; Për të operuar si duhet, prestar duhet të hapet duke ngritur lartë levë trajtuar për shtrirjen e saj maksimale. Kur plotësisht të hapur, të futur bastunin ndërprerë në hapjen prestar e dimensionit përkatës.

Prerje shkopinjtë e filetuara; Fut shufra ndërprerë në hapjen e dimensionit përkatës.Shufra ndërprerë duhet të përshtaten fort në fije prestar.

Shënime të rëndësishme kur prerje; Kur veprojnë në dysheme, ushtrojnë presion këmbë në kllapa.

 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!