Demo vendosur për 596PLUS / 6G dhe 586/6 në cante

586.596DEMOCT

Product features

 • grup bazë në kuti plastike ne mund të urdhërojë me kodin 623759 dhe neni 586.596DEMOCT . Pasi që ne të urdhërojë kod vetëm furnizimit 623749 dhe neni 596PLUS / 6GDEMO dhe kodin e furnizimit 623748 dhe neni 586 / 6DEMO .
 • Basic vendosur 623759 përmbajtjen :
 • hapëse rrufe në qiell me trekëndësh këmbyeshëm prerjes edges dim.750
 • përforcuar shufrat Dia 12mm
 • përforcuar shufrat Dia 10mm
 • përforcuar shufrat Dia 8mm
 • përforcuar shufrat Dia 6mm
 • qelesa Ibex 129/1 dim . 10mm dhe 22mm
 • prestar ndërprerë shufra
 • shkopinjtë e filetuara M6 , M8 , M10 , M12 çdo gjatësia 1m
 • M6 , M8 , M10 , M12 , çdo dimensionet 2 pjesë
 • celes gjashtëkëndësh . 4mm
 • Prerese për 586/6
 • Me këtë grup tregojmë prerje e saktë e bare përforcuar apo meshes . Set përfshin Ibex qelesa dimension 10mm për të treguar tehut trekëndore dhe Ibex 22mm celes dimension të eliminuar hapësirën midis prerjes edges
 • dhe
 • Me prestar ndërprerë shufra tregojmë prerja e saktë të shkopinjve filetuara , në të cilën ne mund të pas prerjes vidë një arrë në atë pa ndonjë problem . Për shkak të cilësisë të ndryshme të shkopinjve ndërprerë është thread korrektor mbyllur . Mbyllur është gjithashtu gjashtëkëndësh dim qelesa . 4mm për të treguar changement saktë të prestar lirë
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Demo vendosur për 596PLUS / 6G dhe 586/6 në cante 623759 586.596DEMOCT - 8 16000
Hapëse rrufe në qiell me këmbyeshëm edges trekëndësh prerjes 596PLUS/6G 750 1
Demo vendosur për 596PLUS / 6G re.596DEMOCT 1
Prestar ndërprerë shufra 586/6 M 8xM 10xM 12 1
Demo vendosur për 586/6 re.586DEMOCT 1
Celes Kombinimi Ibex 129/1 10, 22 2
Fundi forem topi gjashtëkëndësh 220/3S 4 1
Prerëse për 586/6 586.1/7 M8 1
Qese për qëndrim BikeGator biçikletë 1693BAG 1100x300x10 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
 • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
 • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.