Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • induksion teh thekur
 • Kreu Sipërfaqja përfundojë: hollë tokë
 • Mbrojtja nga korrozioni
 • trajton plastike zhytur

Avantazhet:

 • pranverës për rihapjen

Përdorim:

 • për prerje fletë metalike nga 400N/mm ² trashësi deri në 1,5 mm
#title#
kodLenghtAdditionsl lenghtPeshë
60933529056672
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Never hammer, or use your foot to get extra pressure on the cutting edges.
 • Be careful of sharp edges on the cutting edges of these tools.
 • Use only hand pressure for cutting.
 • Never hammer, or use your foot to get extra pressure on the cutting edges.
 • Snips should be carefully put away after use. Wipe the cutting edges with a lightly oiled rag.
 • Oil the pivot bolt on the snips occasionally.
check-marks-no.png
 • Don't try to cut sharp curves with straight cut snips.
 • Don't resharpen a snip blade.
 • Don't use snips as a hammer, screwdriver or pry bar. Use proper tools for the job.
 • Don't store snips in a drawer with other tools. Tools with cutting edges should always be treated with extra respect.

Questions & Answers

 • Can a left-handed person use right-handed cutters?
  Yes, the left-handed or right-handed scissors are intended for the direction of the radius cut.
 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!