Demo vendosur për gërshërë PLUS në kuti plastike

563PLUSDEMOPB

Product features

  • grup bazë në kuti plastike ne mund të urdhërojë me kodin 623753 dhe nenit 563PLUSDEMOPB . Pasi që ne të urdhërojë vetëm kodin furnizimit 623752 dhe neni 563PLUSDEMO
  • Basic vendosur 623753 përmbajtjen :
  • Universal kallaj
  • "Pelikani " lloj
  • "Pelikani " lloj
  • 10 copë e dim i përzier me rërë fletë . 330x165mm
  • Me këtë grup mund të tregojnë prerjen e metalit i përzier me rërë fletë me UNIOR makazi kallaji PLUS linjë. Set përfshin tre lloj gërshërë të mëdha .
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Demo vendosur për gërshërë PLUS në kuti plastike 623753 563PLUSDEMOPB - 4 5900
Gërshërë të mëdha univerzal 563R-PLUS/7DP 280 1
Prerja fletë makaza "Pelikani" lloj 592R-PLUS/7DP 350 1
Demo vendosur për gërshërë PLUS re.563PLUSDEMOPB 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.