More About Product

Profilet

KnifeLifetime warranty

Product features

 • me dy komponent të trajtojë
 • 3 automatike teh të shkëmbyeshme punë e lehtë në brendësi të trajtojë
 • teh nga çeliku i lartë aliazh
 • Tehu mund të hiqet dhe të zëvendësohet vetëm duke shtypur deri në fund butonin e kyçjes
 • kur maja e tehut del jashtë, vetëm segmenti shkëputet
 • kur segmenti i fundit i tehut bëhet i papërdorshëm, pjesa tjetër hiqet duke shtypur deri në fund butonin e kyçjes.
#title#
kodLenghtWidthPeshë
627548130939
6168531601899
62754919025113
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.