Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • kreu i lëmuar
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • këshilla të përfundojë e zezë
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton
 • bërë sipas standardit DIN 5254 formë A

Avantazhet:

 • Durim 30% më i lartë në krahasim me unaza përshtatshëm Dana
 • me butona ngulitur
 • për diametër 10 deri 100mm

Përdorim:

 • instalimin e rrjeteve të sigurisë në boshte
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Lock rings pliers set in bag 629588 539PLUS/1DPCT-US 140 4 560
External lock rings pliers, straight 532PLUS/1DP-US 140x3 - 10 1
External lock rings pliers, bent 534PLUS/1DP-US 140x3 - 10 1
Internal lock rings pliers, straight 536PLUS/1DP-US 140x8 - 13 1
Internal lock rings pliers, bent 538PLUS/1DP-US 140x8 - 13 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.