Product features

Seti përfshin:

 • 2x Dana për unaza kyçëse të jashtme, të drejta dhe të përkulura, të dim. 220
 • 2x Dana për unaza kyçëse të mbrendshme, të drejta dhe të përkulura, të dim.220
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Grupe i unaza Dana PLUS ne qese 621626 539PLUS/1DPCT 40 - 100/220 4 1160
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të drejta 532PLUS/1DP 220x40 - 100 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të lakuara 534PLUS/1DP 220x40 - 100 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të drejta 536PLUS/1DP 220x40 - 100 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të lakuara 538PLUS/1DP 220x40 - 100 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Këshilla thekur për 58 HRC parandaluar lakimi ose thyer gjatë heqjes apo futjen e circlips

Këshilla janë futur në nofull në një kënd që pengon circlip nga rrëshqitje off këshilla

 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.