Set i danave të siguresave,në çantë

Product features

Seti përfshin:

 • 2x Dana për unaza kyçëse të jashtme, të drejta dhe të përkulura, të dim. 300
 • 2x Dana për unaza kyçëse të mbrendshme, të drejta dhe të përkulura, të dim. 300
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i danave të siguresave,në çantë 616736 539/1PCT 85 - 140/300 4 2175
Dana të siguresave të jashtme,të drejta 532/1P 300x85 - 140 1
Dana të siguresave të jashtme,të lakuara 534/1P 300x85 - 140 1
Dana të siguresave të brendëshme,të drejta 536/1P 300x85 - 140 1
Dana të siguresave të brendëshme,të lakuara 538/1P 300x85 - 140 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.