Product features

 • Pincat rrotulluese të telave janë një mjet shumëfunksional që mundëson përdredhjen dhe "kyçjen" e telit të shpejtë, të lehtë dhe të besueshëm.
 • Lidhja e sigurisë është mënyra më e mirë dhe më e sigurt për të siguruar elementët kryesorë që nuk duhet të heqin dorë; çdo mundësi e lirimit të elementeve do të parandalohet duke shtrënguar telin e sigurisë.
 • Kapaciteti përdredhës dhe prerës:
 • tel inox me diametër 0,5 mm (çelik pa trajtim termik)
 • tel me diametër 0.8 mm - tel i butë

Përdorim:

 • Mbrojtja shtesë ose instalimet elektrike të vidave, prizave të vajit, rubinetave të shkarkimit dhe valvulave, si dhe lidhësve individualë elektrikë, tani është e mundur në një hap
#title#
kodLenghtWidthWidthAdditionsl lenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
62753021319494024250
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Mbështilleni telin e sigurisë rreth mbërthyesit në mënyrën e duhur. Kjo do t'ju japë dy skajet e telit të gatshëm për përdredhje.

Kapni të dy skajet e telit me nofullat e pincës në distancën e duhur nga elementi lidhës. Ju do të përdredhni skajet e telave së bashku në hapin tjetër.

Duke shtypur dorezat e pincës dhe duke tërhequr mëngën e kromit midis dorezave, do të kyçni pincën.

Lëshoni dorezat e pincës dhe kapni unazën e kromit. Duke tërhequr unazën, pinca do të rrotullohet në drejtim të akrepave të orës dhe do të rrotullojë telin me shpejtësi të lartë.

Operacioni i përdredhjes së telit të sigurisë do të kërkojë tërheqjen e unazës disa herë. Në përgjithësi, rekomandohen rreth 7 tërheqje për të përdredhur një inç teli.

Shtypni dorezat e pincës për të çliruar mëngën e kyçjes, më pas prisni telin në gjatësinë e dëshiruar me pincë.

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.