514/1BIDEMOPB

Product features

 • Basic set in plastic box we can order under code 623754 and article 514/1BIDEMOPB. After that we order only supply code 623745 and article 514/1BIDEMO.
 • Basic vendosur 623754 përmbajtjen :
 • një metër e 1mm2 teli
 • 20 copa e kurrizit fund 2,5mm2
 • 20 copa e kurrizit fund 2,5mm2
 • një metër e 2,5mm2 teli
 • një metër e 2,5mm2 teli
 • 20 copë 0,5-1,5mm2 unazë terminal
 • 20 COPE 0,5-1,5mm2 terminal unazë
 • Telat e mbështjella vështirë dhe lakimi unaza deri në Ø 3,5 mm. Unaza mund të jetë vendosur në të djathtë ose në të majtë, pasi mjeti ka dhëmbët e duhura në të dy anët e nofullës.
 • Të Dana mund të përdoret për rekrutues izoluar lugs kabllor.
 • Nxjerrje jashtë izolimet nga O 2.2 mm ne Ø 3,0 mm.
 • Nxjerrje jashtë izolimet nga O 3.5 mm ne Ø 4,0 mm.
 • Prerje telat nga Ø 2,2 mm ne Ø 4,0 mm.
 • Rekrutues terminalet kabllor deri ne Ø 4,0 mm.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Demo vendosur për 514 / 1BI 623754 514/1BIDEMOPB - 2
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Demo vendosur për 514 / 1BI re.514/1BIDEMO 1
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PBS2 307x260x55 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
 • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
 • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.