514/1BI-H

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • prerja buzë induksion thekur
 • kreu i lëmuar
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
 • të rënda në detyrë të dyfishtë - komponent trajton

Avantazhet:

 • In order to ensure the highest level of safety, the riveted metal ring is not mounted only through the plastic handles but is attached through the metal part of the tool handle.
 • non-removable riveted metal ring
 • tool weight is marked on each tool
 • the rings on the tools are large enough to accept 2 carabiners
 • Unior’s tools for working at heights have been designed to preserve the tools’ basic functions, ergonomics and utility, or to reduce them to the smallest possible extent.
 • 7 funksione të ndryshme
 • nofulla shumë-dhëmbëzuar
 • ergonomike formë të trajtojë
 • Rrokje ekstra fortë - dizajn dhe forma e trajton jap dorën më tepër dorë gjatë përdorimit, duke bërë të mundur më shumë stabilitet dhe transmetimin më të sigurt të forcës.
 • qëndrueshmëri të lartë
 • Nofulla Multi-dhëmbëzuar pengon rrëshqitje dhe mundëson një kontroll më të mirë të kabllove, telave etj

Përdorim:

 • Telat e mbështjella vështirë dhe lakimi unaza deri në Ø 3,5 mm. Unaza mund të jetë vendosur në të djathtë ose në të majtë, pasi mjeti ka dhëmbët e duhura në të dy anët e nofullës.
 • Pjesa tokësore e nofullës është menduar për flakta objekte me sipërfaqe të ndjeshme.
 • Të Dana mund të përdoret për rekrutues izoluar lugs kabllor.
 • Nxjerrje jashtë izolimet nga O 2.2 mm ne Ø 3,0 mm.
 • Nxjerrje jashtë izolimet nga O 3.5 mm ne Ø 4,0 mm.
 • Prerje telat nga Ø 2,2 mm ne Ø 4,0 mm.
 • Rekrutues terminalet kabllor deri ne Ø 4,0 mm.
#title#
kodLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
626259160916492,5148
cutting capacity (10N=1kg)
kodLenghtTel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
6262591601,62,0
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

User must be trained to perform work at heights pursuant to the national legislation.

After any fall of a tool, check the rope and the tool. If necessary, replace the tool and/or rope.

The maximum weight of each tool defined by Unior as safe tool for work at heights attached to a work belt amounts to 2.3kg.

The total weight of tools that can be attached to a user's work belt should not exceed 10% of the user's weight.

Attachment ropes should not be shortened, reworked etc. If a rope is damaged or destroyed, do not use the tools.

During work, do not unfasten or detach tools from yourself.

When changing (switching) tools, it is recommended to observe the procedure of replacement described in the Unior d.d. catalogue (tools are attached throughout the replacement with one carabiner or the replacement is made at a so-called safe place).

Do not drop or throw tools deliberately, since this may result in a spring effect and unforeseen consequences.

Tools on a rope should not be wound, since that may lead to unforeseen consequences.

User selects Unior attachment elements depending on the purpose of use and with respect to the weight of tools (tool weight is indicated on a tool).

Tracking manufacture code and final control code are indicated on each tool.

The carabiner on the lanyard is attached to the ring on the tool. The rings on the tools are large enough to accept 2 carabiners.

The carabiner on the lanyard has to be protected against opening using a lock ring.

Before removing the tool from the belt, unscrew the lock ring on the carabiner on the belt.

Open the carabiner on the belt and remove the tool, which is attached to a lanyard, from the carabiner on the belt. The tool is now ready for use.

Correct attachment of the tool to the lanyard. Return the tool to the belt following the steps in reverse order.

Using the socket remover (Article 1111) depress the pin in the hole while removing the socket from the square drive of the ratchet and then switch the socket or extension.

 • HIGHLY EFFICIENT SOLUTIONS

  Working at heights involves high levels of risk, so nothing can be left to chance. Unior – a synonym for high-quality hand tools, presents a line of tools specially adapted for working at heights in order to avoid dangerous falls.
 • HIGH-QUALITY TOOLS FOR SAFE WORK AT HEIGHTS

  Tools for working at heights are standard tools equipped with attachment points. secured tools significantly increase job safety.
 • Saktësi të lartë

  Unior’s tools for working at heights have been designed to preserve the tools’ basic functions, ergonomics and utility, or to reduce them to the smallest possible extent.