Dana hundë të gjatë me prestar anë dhe rrokje tub, përkulura

512/1VDEDP

Product features

 • materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • prerja teh induksion thekur
 • kreu i lëmuar
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
 • bërë sipas EN60900 standarde

Avantazhet:

 • trajton janë të izoluar me shtresa të dyfishtë - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • nofullave gjatë prirje mundësojnë Rras thjeshtë dhe të saktë të arra dhe vida
 • nofullat e forta mundësojnë kontroll të mirë
 • nofullave te thyera te një kënd prej 45 °
 • sipërfaqe flakta dhëmbëzuar

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.
#title#
kodLenghtWidthDiameterThicknessAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
619191170172.5961156
619192200172.5977201
Kapaciteti i prerjes (10N = 1 kg)
kodLenghtTel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
6191911701,62,0
6191922001,82,5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.