508/4E

More About Product

Profilet

Straight half round jawsJaws formPremium flex plus carbon steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • prerjes teh induksion thekur
 • sipërfaqe flakta dhëmbëzuar
 • të rënda në detyrë të dyfishtë - komponent trajton
#title#
kodLenghtWidthDiameterThicknessAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec --
62007413512.63.22.432.590
Kapaciteti i prerjes (10N = 1 kg)
kodLenghtTel 750-850 N / mm ² Max. diametër (mm)
6200741351,5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Saktësi

  Mjetet për përdorim elektronik dallohen nga saktësi të prodhimit dhe funksionalitetit të shkëlqyera, i cili garanton një ndeshje të plotë me objekt duke u punuar në, madje edhe në vështirë për të hyrë në vende.
 • Efektshmëri

  Mjeti ofron disa funksione, të tilla si prerja, duke hequr dhe duke shtypur kabllot, që e bën punën më të shpejtë dhe pa tendosje shtesë fizike.
 • qëndrueshmëri

  Materialeve më i lartë parandaluar veshin e shpejtë e mjet, elementet e sigurisë të bëjë të mundur për të bërë riparime, pa rrezikun e lëndimeve dhe formë ergonomik siguron përdorimin e sigurt, të rehatshme dhe të thjeshtë.