Product features

 • Trajtuar është rënie të falsifikuara nga çeliku mjet veçantë
 • udhëzues nofulla bërë nga aliazh veçantë
 • Sipërfaqet e punës induksion thekur
 • dhëmbët toka
 • veshura me llak

Përdorim:

 • rrokje, rotacioni apo vidhos e rrumbullakët ose tubacioneve me shumë tehe, arra, dhe fllanxha
#title#
kodLenghtTube diameterMaximum tube diameterLenghtPeshë
6197868"3/4"27200280
61978710"1"35250580
61978812"1.1/4"43300780
61978914"1.1/2"503501050
61979018"2"604501808
61979124"2.1/2"766003250
61979236"3.1/2"1009006300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Questions & Answers

 • Does it matter whether I use a pipe wrench model 492 or 494?
  The functionalities of both wrench models are completely identical.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.